Vura gishtin në ball e ta prekja mendjen por unë kisha prekur kokën!

“Një analizë e thellë dhe meditoja në stilin e një analisti kosmopolitan dhe analizën e bëja sikur të ishte ” metropolitane” me një psikozë doze të psiqikës interne duke prekur të menduarit e njerëzve. Studimi analitik psikofizik i cili më shkaktoj qarje të madhe dhe hapje të horizonteve zbuluese. Analizë e përpikt e thuktë me metamorfozë duke u dhënë pas lëvizjeve të njerëzve dhe veprimeve të tyre dhe brendeve e markave sfiluese të tyre. Duke impenjuar brendësin e tyre dhe arritjen e paparë përmes telepatisë. Temat që rrahen janë sfiduese dhe medituese për vet individin dhe shoqërin duke patur ingerenca të mëshefta vetanake prosperuese demografike e gjeostrategjike në bazë të matjeve tokësore . Me çka merren njerëzit me kënd shoqërohen bile bile zbulim epokal çka mendojn dhe kujt i raportojn. A kanë dhimbje shpine apo mpirje të trurit të mbushura me toksina.?! Analiza vazhdon… Në fund fare, fare në fund, ramazani është muaji i vetëdijësimit.

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

56 − 53 =