Tri dallime esenciale mes muslimanit të vërtetë dhe atij ekstremist.!

Tri dallime esenciale mes muslimanit të vërtetë dhe atij ekstremist : 1.Muslimani i vërtetë është i angazhuar me besimin e tij, ndërsa muslimani ekstremist me besimin e të tjerëve.

2.Muslimani i vërtetë angazhohet për hyrje të tij dhe të tjerëve në Xhenet, ndërsa muslimani ekstremsit është i angazhuar ta argumentoi për të tjerët futjen në zjarr.

3.Muslimani i vërtetë është i angazhuar në hulumtimin e arsyeve, në mënyrë që të ju falen lëshimet dhe të metat të tjerëve. Ndërsa muslimani ekstremist është i angazhuar se si të hulumtoi për të metat dhe lëshimet e të tjerëve, për t’u dënuar, dhe të dalë e të ua përhapë ato lëshime.

Dr ALI ES SALABI#foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

26 − 21 =