Thelbi i Kuranit siç e kuptojmë është liria..!

Thelbi i Kuranit siç e kuptojmë është liria dhe qëllimi përfundimtar i krijimit tonë si qenie njerëzore të vetëdijshme dhe menduese është të zgjedhim lirisht.Zgjedhjet që kemi në çdo situatë me të cilën përballemi janë dy. Ne ose zgjedhim Zotin ose zgjedhim egoizmin, egon tonë.Në numërimin përfundimtar, ne jemi përgjegjës për zgjedhjet tona.Mendoni për këtë dhe zgjidhni me mençuri …

The essence of the Qur’an as I understand it is freedom and the ultimate purpose of our creation as conscious and thinking human beings is to choose freely. The choices we have in every situation we face are two. We either choose God or we choose selfishness, our own ego. In the final count, we’re responsible for our own choices.Think about it and choose wisely…

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

14 + = 15