Të kujdesemi për shëndetin 2020.

Të kujdesemi për shëndetin 2020 ka qenë një kujtesë e fuqishme se ne jemi të gjithë në këtë së bashku, dhe zgjedhjet dhe veprimet tona kanë fuqinë për të mbrojtur më të ndieshmit midis nesh në një mënyrë të madhe.E njëjta gjë vlen edhe kur bëhet fjalë për Kancerin e Gjirit.

Me mbështetjen tuaj, ne mund t’i tregojmë çdo gruaje se jeta e saj është e rëndësishme. Duke punuar së bashku, ne mund të frymëzojmë shpresë dhe të bëhemi një forcë për të mirë “për t’i dhënë asaj” qasje në kujdesin dhe mjekimin që i nevojitet.

dr. Ilir Kurtishi

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

91 − = 89