Roli i femrës në shoqërinë shqiptare..!

Një femër është një vajzë, shoqe, grua, bashkëshorte, nënë, gazetare, politikane, misionare, mësuëse, artizane, mjeke, ekomomiste etj.

Në 24 orë duhet të jetë: një punonjëse në punë, një amvisë për shtëpinë, një grua për bashkëshortin, një nënë për fëmjët…….

Për të ofruar më të mirën e saj në familje dhe shoqëri ajo duhet të jetë prezente, aktive në rolin e saj dhe e dashur, e perkushtuar dhe e pergjegjshme.

Këto janë pritshmëritë, por cfarë ofron shoqëria kundrejt saj.

#Foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

+ 87 = 95