Profesione të çuditshme në egjipt: këshilltar për talkin – shehadet (sufler i shehadetit në prag të vdekjes)

Egjipti është një vend me shumë atraksione. Nga kuriozitetet në Egjipt janë edhe profesionet e çuditshme. Një nga profesionet e tilla është edhe këshilltari për talkin- shehadet.

Në këtë reklamë shkruan:

“Dr. MUHAMEDI JUSUF, këshilltar për “talkin – shehadet” (sufler i shehadetit në prag të vdekjes) dhe ulje pranë të sëmurit derisa Allahu ta vdes.”

Përkthim: Miftar Ajdini

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

57 + = 61