PLANETI MARS

Eksplorimi i shkencëtarëve në horizontet qiellore përbën prezantim serioz drejt njohjes së argumenteve të reja, rreth të cilave nëse jobesimtarët përsiatin mirëfilli, do ta njohin dhe besojnë Krijuesin e vërtetë të botëve, Zotin e Madhëruar.

Kjo, pavarësisht qëllimeve apo saktësisë së tyre, sidoqoftë, mbase jemi të thirrurr që të besojmë në parim prezantimet e kompetentëve derisa të vërtetohet (nëse ndodh) e kundërta, aq më tepër, kur hulumtimet njerëzore nuk bien ndesh me Kuranin (Shpalljen e Krijuesit), i cili fton njerëzit për eksplorime në gjithësi.

“Ne do t’u dëshmojmë atyre argumentet Tona në hapësirat tokësore e qiellore, si dhe në vetvete, derisa t’u bëhet e qartë se ai (Kurani) është e vërteta”
(Kuran, Fussilet: 53)

shkruan: mr. Adnan Simnica

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

5 + 4 =