Nokia i takon teknologjsë së para 20 viteve…

Nokia i takon teknologjsë së para 20 viteve dhe sot askush nuk dëshiron kthimin në atë kohë.

Sikur të ishte e shenjtë Nokia në kuptimin e ekstremizmit fetar ndoshta ithtarët e asaj ideologjie do të donin kthimin e shpjegimit me mentalitetin e asaj kohe dhe më larg.

Bota po zhvillohet dhe kushdo që lëvizë në kohën e duhur, shpëton. Kthimi prapa për të ecur para është dëshmi e prapambeturisë.!

#FOLTASH

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

59 + = 62