Një Zot, Një Mesazh.

Thuaj: “Nëse e doni Zotin, më ndiqni, Zoti me siguri do t’ju ​​dojë dhe do t’i falë mëkatet tuaja. Zoti është falës dhe i mëshirshëm. ” Thuaj, “Bindjuni Zotit dhe të Dërguarit. Por nëse ata largohen, Zoti nuk i do ata që mohojnë të vërtetën. ” (Ali Imran:31-32)

One God, One Message..

Say, “If you love God, follow me, God will surely love you and forgive your sins. God is forgiving and merciful.” (03:31) Say, “Obey God and the Messenger. But if they turn away, God does not love those who deny the truth.” (03:32)#Foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

− 2 = 3