Nëse një prijës fetar deklaron se, nuk duhet uruar të krishterët për festat e…

Nëse një prijës fetar deklaron se, nuk duhet uruar të krishterët për festat e tyre, ose e kundërta, kjo tregon se një person i tillë nuk është as besimtar i çiltër dhe i devotshëm i Zotit për çfarë pretendon, e as i orientuar në kohë dhe hapësirë, është vetëm një shpirtngushtë dhe një i mjerë i sojit të vet.

Nuk ka më padituri sesa një deklarim i tillë nga kushdo qoftë, e sidomos i një shqiptari të rrethuar me fqinjët e tij të afërt dhe të largët të besimit të krishterë si dhe të besimeve tjera.

Zot ruaje njerëzimin dhe shqiptarët nga pseudo prijësit”fetarë”të kësaj kategorie !

Shkruan Xhabir Hamiti

#Foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

2 + = 7