Në ramazan filloj të zbres mesazhi për paqe

“Nata e Kadrit më e mirë se 1000 muaj “ ( Kuran)
Qe te dini ate se çfarë po kërkoni nga Zoti, atëherë lutuni ne gjuhën te cilen ju e dini dhe e kuptoni. Asnjë gjuhe nuk e zëvendëson gjuhen tjeter, e te cilat jane te shumta ne bote, mjrepo qe te gjitha jane te kuptueshme per krijuesin e tyre, Zotin! Ndryshe, lutjet kane kuptimin e tyre, vetem kur punet dhe veprat e njeriut jane ne perputhje me ndershmerine, edukaten, te drejten, sinçeritetin, solidaritetin, korrektesine dhe humanizmin. E nese keto vlera nuk kultivohen te individi dhe shoqeria, atehere lujtet jane vetem fjale, te cilat nuk shkojne me larg se pertej buzeve te lutesit .

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

− 4 = 4