Në Ditën Ndërkombëtare të Infermierisë

Në Ditën Ndërkombëtare të Infermierisë, falendërim të veçantë të gjithë infermierëve të Kosovës për përpjekjet e tyre të palodhshme në shërbim të qytetarëve dhe shtetit tonë. Ata janë shtylla kryesore e përkujdesit shëndetësor. Roli i tyre është i madh, e sidomos gjatë fatkeqësive shëndetësore, siç e kemi tani rastin me pandeminë Covid-19.Sipas statistikave 60% e punëtorëve të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës janë infermierë. Faleminderit që sakrifikoni edhe ditët e veçanta të juaja që pacientët të jenë të shëruar.

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

24 + = 34