Mirë se vini bashkatdhetarë. Atdheu nderohet e ndriqohet me ardhjen tuaj

Lidhja e njeriut me atdheun dhe vendin e tij është një çështje e rrënjosur thellë në shpirt.

Profeti Muhammed, kur kishte migruar nga Mekkeja në Medinë kishte kthyer kokën edhe njëherë dhe kishte shikuar Mekken e kishte thënë:

“Sa vend i bukur që je, sa e dashur më je!

Sikur populli yt të mos më nxirrnin me dhunë prej teje, kurrë nuk do të kisha banuar diku tjetër”

#foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

11 + = 20