Lutje e kohës:

O Zot, na dhuro fitoren mbi injorancën dhe analfabetizmin

O Zot, na dhuro fitoren mbi varfërinë, pastaj varfërinë, dhe pastaj varfërinë.

O Zot, na dhuro fitoren mbi neglizhencën, përtacinë dhe shtrembërimin e punëve tona

O Zot, na dhuro fitoren mbi mungesën e rendit në rrugët tona

O Zot, na dhuro fitoren mbi të keqen.

O Zot, na dhuro fitoren tonë ndaj papastërtisë

O Zot, na dhuro fitore mbi prapambetjen tonë ekonomike dhe sportive!!!

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

98 − = 89