Lloji më i mirë i pasurisë është një zemër falënderuese..

Lloji më i mirë i pasurisë është një zemër falënderuese

Kur disa shokë të Profetit Muhamed (paqja qoftë mbi të) e pyetën, “Cili është lloji më i mirë i pasurisë për t’u vlerësuar”, ai u përgjigj; “Pasuria më e mirë është një gjuhë që kujton Zotin, një zemër falënderuese dhe një partner besimtar që ndihmon në mbajtjen e besimit”.

The best kind of wealth is a thankful heartWhen some companions of Prophet Muhammad (peace be upon him) asked him, “What is the best kind of wealth to acquire,” he replied; “The best wealth is a tongue that remembers God, a thankful heart and a believing partner who helps keep the faith.”

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

+ 79 = 80