Le të bëjë mirë…

Ai njeri që beson në Zot, por ka dëshirë që ta shijojë besimin e tij, t’ia ndjejë ëmbëlsinë besimit të tij, le të bëjë mirë.
Ai që bën gjynahe dhe ka frikë nga gjynahet e tij, le të bëjë mirë. 
Ai njeri që ka ngushtim në zemrën e tij, ka stres në mendjen e tij, ka rutinë dhe monotoni në jetën e tij të përditshme, le të bëjë mirë. 
Ai njeri që ka dëshirë që Zoti t’ia zgjidhë hallet, t’ia largojë telashet edhe ai le të bëjë mirë. 
Ai njeri, i cili ka dëshirë që Zoti ta ruajë nga një vdekje e frikshme dhe e pahijshme, le të bëjë mirë. 
Ai njeri që ka dëshirë të shpëtojë nga zjarri i xhehenemit e t’i hapen dyert e xhenetit, le të bëjë mirë
/Drita Islame/

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

26 − 21 =