Lajme

Lajme nga Bota

Miliona muslimanë në mbarë botën po festojnë ditët e festës fetare të Kurban Bajramit

Bajrami i Kurbanit, që do të thotë "festa e sakrificës", përkujton historinë e testit të besimit të Profetit Ibrahi...

Qabja do të marrë një Kiswa (mbules) të re në përkujtim të Ditës së Arafatit, dhe Kurban Bajramit

Pas namazeve të agimit të sabahut të Shtunën, ditën e nëntë të muajit islamik të Dhu el-Hixhxhes, Kiswa (mbulesa) e...