KA TË ATILLË THONË E QË BESOJNË:

′′ Mendimi im është i drejtë dhe mendimi im është i gabuar ′′
Dhe ka nga ata që e shohin atë′′ Mendimi im është i drejtë, potencialisht i gabuar dhe mendimi i të tjerëve është i gabuar ′′Shafiu ka thënë:

′′ Mendimi im është i drejtë, ka mundësi të gabojë dhe mendimi i dikujt tjetër është i gabuar ′′Është kulturë e njerëzve të ditur që mendimin e vet ta duan më shumë dhe ta konsiderojnë edhe të gabuar ndonjëherë, por që çmojnë mendimin e tjetrit që mund të jetë i saktë.

Ë e mira është të kemi këtë qëndrim:′′ Mendimi im është i drejtë, është e mundur të gaboj, dhe të tjerët kanë të drejtë gjithashtu, dhe ka mundësi të gabojnë ′′.

#Foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

+ 78 = 88