Ka njerëz që qajnë në heshtje pa lot, kujdesuni për shqetësimet e tyre!

Ju flasim njerëzve edhe për namazin, agjërimin, Haxhxhin dhe bamirësinë-sadakanë, por jo të gjithë kanë shqetësimet e njëjta.

Janë të ndryshme shqetësimet e njerëzve, disa i shfaqin hapur e me lot kurse të tjerë që qajnë në heshtje por pa lot.Shqetësimet e atyre që qajnë pa lot por në heshtje duken në fytyrat e tyre të zymta e në heshtje të thellë.Këtë kategori njerëzish duhet pasur parasysh.

Ndihmojeni atë që është në nevojë dhe krizë shpirtërore e fizike. Jo të gjithë e kanë vëmendjen vetëm se si të marrin abdes, krahas kësaj kanë edhe nevojat dhe situata të vështira e sprova të kësaj bote.Feja nuk është vetëm namaz, agjërim e Haxhxh.

Feja është shumë më shumë se kaq, është punë, ndihmesë, mirësjellje, angazhim e përkushtim, ndihmë ndaj kategorive të shoqërisë që janë në krizë e shumë gjëra tjera.Ndaj para se t’ju flasim njerëzve mbi botën tjetër, shpërblimin e ndëshkimin, le t’u tregojmë për shpërblimin e punës në këtë botë dhe t’u ndihmojmë atyre që janë duke u “ndëshkuar’ nga vuajtjet e mjerimi në këtë botë.

#Foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

75 − 69 =