Islami është rrëmbyer

Mendimtari Islam dr. Adnan Ibrahim ka deklaruar ashpër se sot Islami ka predikues idiotë.
Ata operojne me ‘Jurisprudence të krimit’. Kanë prodhu rini e cila e ka humb njerezinë në emër të religjionit. Kanë shpërndar urrejtje gjithandej. Përbuzin të tjerët dhe mendojne se ata jane më të mirët. Edhe pse muslimanët jetojnë të sigurt dhe në paqe në Evropë, kane perfituar nga taksat e qytetareve evropiane, edhe pse nuk i behet ndonje e keqe, as nga autoritetet e as nga njerezit, predikuesit idiote megjithate keta evropiane i quajne “kafira dhe te mallkuar”. Çfare religjioni është ky? Çfare logjike është kjo?, pyet Adnan Ibrahim, njeri prej zërave të pakët më të arsyeshëm islame sot.

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

30 − = 20