I takoj besimit në Zotin Një..!

“ I takoj besimit në Zotin Një, Krijues i gjithësisë. Por nuk i pranoj fjalimet që nxisin dhunë, mosdurim dhe jo tolerancë, sepse këto nuk janë mësime të Zotit por i takojnë ideologjive që duan të ngriten duke shfrytëzuar fenë..!

Prof. Saeed Nashed nga Maroku

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

+ 20 = 21