I Dërguari Muhamed tha:


Nuk kam vrarë askend, as nuk kam urdhëruar askënd për vrasje.
Askënd nuk e kam detyruar ne Islam e nuk kam sulmuar për bindje ndryshe të fesë e besimit.
Nuk kam gënjyer asnjëherë.
Nuk kam vjedhur askënd kurrë.
Nuk kam përgojuar askënd në jetën time.
Nuk kam shpifur kurrë kundër askujt.
Askujt, asnjëherë kurrë nuk i kam bërë të padrejtën…
Ky ishte Muhamedi a.s dhe secili qe synon të ndjek apo thotë se e ndjek, nëse ka këto cilësi ai është vërtetë ndjekës i shkëlqyeshëm i tij.

#foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

26 − 24 =