Gruaja nga Palesistina e besimit të Krishterë, Hala Awad agjëron Ramazanin çdo vit..!!

Gruaja nga Palesistina e besimit të Krishterë, Hala Awad agjëron Ramazanin çdo vit, për të theksuar lidhjet e përbashkëta. Ajo mbledh të krishterë dhe myslimanë çdo ditë për të shpërndarë ujë dhe hurma si dhe përgadit ëmbëlsira për kohën e iftarit.

#FOLTASH

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

16 + = 24