Ekstremistët radikal janë fatkeqësi për islamin dhe shoqërinë.

Ekstremistët radikal janë fatkeqësi për islamin dhe shoqërinë.

Ekstremistët nuk e duan pluralizmin dhe diversitetin në të cilën Zoti i krijoi njerëzit.

Ata e shohin botën vetëm bardh e zi, dhe veprojnë me rregullin ‘ose me ne, ose kundër nesh’.

Ekstremistë nuk zgjedhin rrugë apo mënyrë, atyre iu intereson vetëm realizimi i qëllimeve të tyre djallëzore. Synimet e tyre janë shkatërrimi I çdo vlere shoqërore, qofshin ato kombëtare, kulturore, por edhe fetare.

#Foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

47 − 42 =