E mbrojnë hipokrizinë me refrenin: “Islami është në rrezik”..!

E mbrojnë hipokrizinë me refrenin: “Islami është në rrezik”!Dështimin personal i atribuon kinse feja është në rrezik.

Feja e Zotit asnjëherë nuk ka qenë dhe nuk është në rrezik, askush nuk ka frikë nga mësimet e bukura për moral, kulturë, arsimim, punë e dije.

Frika është nga ata që qëndrojnë duke mbajtur mendjen te vëzhgimi dhe orvatja për të penguar njerëzit për të ecur tutje.

#Foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

59 + = 68