E kam lexuar Kuranin por këto gjëra nuk përmenden aty!

Ja disa nga gjërat për të cilat flasin disa se janë të ndaluara-haram e në realitet askund nuk përmenden në Fjalën e Zotit, Kuranin:
E kam lexuar Kuranin por aty nuk thotë se femra nuk e ka trurin, mendjen e plotë. Femrës Kurani nuk i thotë gjysmë e mençur.E kam lexuar Kuranin por aty nuk thotë se muzika është haram.E kam lexuar Kuranin dhe aty nuk shkruan që njeriu duhet ekzekutuar me gurë deri të vdes.E kam lexuar Kuranin por aty nuk shkruan se duhet të vritet ai që e ndërron besimin.E kam lexuar Kuranin dhe aty nuk thotë se duhet përhapur me forcë fenë.E kam lexuar Kuranin dhe aty nuk shkruan se duhet shtypur pjesëtarët e besimeve tera.E kam lexuar Kuranin dhe aty nuk shkruan se shumica në xhehenem do të jenë gra.E kam lexuar Kuranin dhe aty nuk shkruan se urina e devesë është bar shërues.Pra këto e shumë gjëra tjera të cilave u thonë haram, nuk janë të përmendura në Kuran por janë mendime të njerëzve dhe supozime të tyre.Besimtari e ka detyrë që çështjet fetare t’i kërkoj në Librin e Zotit e jo në mendimet e supozimet e atyre që flasin në emër të Zotit.

#FOLTASH

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

88 − 84 =