Djali me emrin Daniel Cabrera, studionte çdo natë në dritën e restorantit. Shtëpia e tij u shkatërrua nga një zjarr…

Me gjunj në tokë, laps në dorë, libër të hapur dhe një bankë ‘të improvizuar’ ky djalë që jeton në rrugë, studion duke përdorur dritën e restoranit McDonald’s. Imazhi u kap në Manila, Filipine. Djali me emrin Daniel Cabrera, studionte çdo natë në dritën e restorantit. Shtëpia e tij u shkatërrua nga një zjarr. Në 2016 djali u kërkua nga menaxhmenti i McDonald’s i cili i ofroi familjes së tij një shtëpi, ndihmë financiare dhe i dha djalit një bursë deri në fund të arsimit fillor. Danielit iu mundësua poashtu të zgjedhë njërin nga katër universitetet në Filipine. Djali vazhdon të marrë 10 në të gjitha lëndët shkollore dhe i tha CNN se studion për t’u përpjekur t’u japë një jetë më të mirë prindërve dhe vëllezërve të tij.

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

72 + = 74