Çdo përpjekje në çdo gjë që i shërben njerëzimit ka shpërblim.

Pa marr parasysh sa peshë e vlerë ka. Edhe sendet e vogla janë të domosdoshme.Jemi në shekullin 21, bota po ec me hapa të mëdhenj drejt zhvillimit. Të orvatemi të jemi në krah më botën që punon e zhvillohet. Zoti e sheh punën e secilit dhe e shpërblen.

#Foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

79 − 78 =