Besojmë në drejtësinë e Zotit të cilën askush nuk e përfaqëson.!

Njerëzimi përgjithësisht duhet të kenë besim të plotë në drejtësinë e Zotit. Zoti është më i drejt se sa ne e kuptojmë drejtësinë e Tij.

Askush, asnjë person, asnjë fe e as besim, nuk mund ta përfaqësoj drejtësinë e Krijuesit në tokë.Drejtësia e Tij është e madhe, dhe në shumë citate të Kuranit, Ai ka urdhëruar në drejtësi. Sepse ajo është shtylla dhe themeli i një shoqërie që synon jetën në barabarësi dhe dinjitet.

Në fenë Islame grupimet ekstremiste janë duke synuar që të jenë përfaqësues të Zotit në tokë. Organizatat dhe individët që ndjekin ideologjinë e errët ekstremiste janë dëshmuar se janë rrezik i madh për shoqërinë.

Ata kanë synuar të paraqiten si “të drejtit” e Zotit në tokë.Drejtësia e Zotit dhe ata ( ekstremist e terrorist) s’kanë gjë të përbashkët.

Asnjë i mençur nuk mund ta paramendoj drejtësi të Zotit, këtë të ashtuquajturën drejtësi e ekstremistëve.

#foltash

1616

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

49 − 47 =