Autoritetet në shtetin e Mauritanisë kanë vendosur që të luftojnë pandeminë me lexim Kurani..!!

Autoritetet në shtetin e Mauritanisë kanë vendosur që të luftojnë pandeminë me lexim Kurani në minaret e gjitha xhamive të këtij shteti.

Bota ka nevojë në vazhdimësi për kërkime dhe zbulime shkencore në përballje me covid-19.

Ne e konsiderojmë këtë akt të tyre tallje me fenë dhe njëkohësisht dorëzim e përulje përballë kësaj sëmundje.

Si e vlerësoni ju një akt të tillë?

#Foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

39 + = 40