A po na dërgojnë në xhenet a xhehenem?

Një deputet i parlamentit të Sudanit i quajtur Muhamed Ibrahim, tashmë i ndjerë, në fjalimin e tij para kuvendarëve të këtij shteti pati deklaruar si vijon:“Nuk ka rëndësi se cilit besim fetar i takon udhëheqësi i shtetit, sepse nëse është mysliman nuk do të thotë që më dërgon në xhenet, e nëse është ateist nuk do të thotë që do të më nxjerr nga xheneti,.

Kujdes, mos manipuloni me fenë për të ardhur në pushtet në emër të saj. Udhëheqësi ka detyrë të na sigurojë jetë, paqen, punën dhe mirëqenien sociale të njerëzve tanë. Kur jemi në gjendje të mirë shoqërore, ekonomike dhe në paqe, atëherë puna jonë është e lehtë për të fituar këtë dhe botën tjetër.Pra udhëheqësi ka detyrë të na bëj këtë tokë xhenet para se të mendoj të na bëj tjetrën botë xhenet..”

#Foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

− 1 = 1