A jeni ndër ata që dinë?

Dhe midis shenjave të Tij janë krijimi i qiejve dhe tokës, dhe larmia e gjuhëve tuaja dhe ngjyrave tuaja.

Këto janë shenja për ata që dinë.
(30:22)

Pra, larmia e gjuhëve dhe ngjyrave tona ekziston si rezultat i krijimit të tyre nga Zoti.!

Le të jetë vullneti i Tij në tokë siç është në qiej. #foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

65 − 63 =