Jo gjithçka nga librat dhe mendimet fetare në gjuhët jo amëtare, përveç librave të shenjta, janë të shenjta!

Sot, dhe as në të ardhmen, ne nuk kemi nevojë që besimin shpirtëror në Zot, për pjestarët komuniteteve tona shqiptare, ta shpjegojmë në mënyren “COPY” , sipas literaturës dhe mentalitetit të shkruar në gjuhët e huaja.

Jo gjithçka nga librat dhe mendimet fetare në gjuhët jo amëtare, përveç librave të shenjta, janë të shenjta!

Çdo shpjegim fetar, i cili bëhet në emër të “Zotit”, për të na ndarë, përçar e dobësuar si popull dhe si komb, ai nuk është besim i Zotit, por një agjendë e huaj me prapavijë të rrezikshme për qenien dhe vendin tonë!

Xhabir Hamiti

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

8 + 1 =