Bota do të funksionojnë edhe më mirë pa predikuesit ekstremist-Të dorë hiqen.!

Bota do të funksionojnë edhe më mirë pa predikuesit ekstremist-Të dorë hiqen.!

Sa interesant është opinioni dhe vetëkënaqësia e dikujt se sikur të mos ishte ai nuk do të funksiononte bota dhe puna në tokë.Bota funksionon dhe ec edhe pa atë që e sheh veten se e ka çelësin e vërtetë të fesë e besimit.Tregjet botërore do të ekzistojnë edhe pa te, ndërtime do të ketë, interneti dhe rrjetet sociale nuk mbyllen, shpikjet e produktet teknologjike do të jenë, si dhe fabrikat nuk mbyllen.

Secili predikues fetar duhet të dijë se bota funksiono dhe ekziston edhe pa mësimet e tyre ekstremiste dhe të dhunës. Përderisa ekstremistët e shohin veten bajraktarë, të mençurit janë të zënë në punë, gjallëri dhe ndërtim të jetës e lehtësim të saj për njerëzimin.

Janë ekstremistët dhe predikuesit e tyre fetar po këta që i përdorin më së shumti secilin produkt e shpikje që e bëjnë punëtorët e të diturit e jo ata që bëjnë plane dhune e prishje të harmonisë ndër njerëzore.Predikuesit fetar duhet të dorë hiqen nga mësimet e errëta që cenojnë jetën e njerëzve, ata duhet të dinë se shkenca dhe teknologjia funksionon edhe pa ata.

#foltash

Related posts

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

+ 76 = 80