Lajme nga Vendi

LUTJA NE RAMAZAN, PAK ME NDRYSHE

Pothuajse është bërë tanimë edhe e mësuar përmendësh nga të gjithë lutja e të premteve që bëhet nëpër xhami të...

Lajme nga Bota

Tradita dhe zakonet e arabisë saudite nuk janë fe e as nuk është e jona..!

Njeriu nuk ka nevojë të hulumtojë gjatë e të shoh dallimin mes Islamit që i zbriti Muhamedit a.s nëpërmjet Kur...

Analiza

Video

Galeria

LUTJA NE RAMAZAN, PAK ME NDRYSHE

Pothuajse është bërë tanimë edhe e mësuar përmendësh nga të gjithë lutja e të premteve që bëhet nëpër xhami të...