Myftiu i Tiranës gjatë fjalimit shpalosë flamurin shqiptar

Untitled.jploijg-1200x630Besimtarët myslimanë festojnë sot festën e Kurban Bajramit. Ceremonia e Bajramit u organizua në Sheshin Skënderbej, ku mijëra besimtarë myslimanë kanë falur namazin e Kurban Bajramit dhe qindra mijëra të tjerë kanë festuar dhe kryer faljen në sheshet e çdo qyteti të vendit.

Ndërsa për Myftiun e Tiranës, Ylli Gurra, gjatë fjalimit shpalosi flamurin shqiptar ku tha se ky simbol ka bashkuar shqiptarët që nga lindja deri në perëndim, ky flamur ka bashkuar të krishterët dhe myslimanët, dhe është simbol i bashkimit të shqiptarëve.
https://www.facebook.com/489787761081784/photos/p.1887008854692994/1887008854692994/

Postime te ngjajshme