LOJA ME FENË PËR TË GODITUR ATDHEUN

44107713_256242928414894_5093385893666881536_nKomunitetet fetare me nenzgjatimet e tyre te kamufluara (pertej prezantimit “politically correct” ne media pa asnje perjashtim) po shtrijne kthetrat dhe tentakulat e tyre “underground” per te shkaterruar kohezionin tone kombetar per llogari te agjendave te dyshimta shoviniste rajonale por edhe me gjere me qellim perfundimtar zhveshjen e shqiptareve prej identitetit te tyre kombetar si parakusht per zbrazjen e Shqiperise prej Shqiptareve dhe me pas grabitjen e saj. Per te realizuar kete kane miratimin e plote te imoraleve te politikes dhe ndyresirave te medias ne qender dhe ne baze. I mallkofte dhe i poshterofte Zoti ne kete bote dhe ne ameshim te gjithe ata te cilet ne emer te fese duan te na lene pa Atdhe. Mallkuar qofte shovinizmi qe maskohet me religjion per te shkaterruar identitetet dhe specifikat kulturore, gjuhesore dhe kombetare te popujve qe i krijoi i madhi Zot si pasuri per njerezimin dhe qyteterimin boteror. Mallkuar qofshin te gjithe ata qe me vetedije jane perfshire ne keto projekte. Jeni mercenare, vemje, pa moral, pa yndyrë, pa brum, pa kockë, pa nerv, pa shije, pa ndjenja, pa fryme, pa gjak. Jeni funderrina dhe njerez pa Zot, pa gjuhe, pa kulture, pa Komb!

Autor : Kreshnik Osmani.

Postime te ngjajshme