Kapet i dyshuari për sulmin në xhaminë e Londrës

TELEMMGLPICT000132359615_1-xlarge_trans_NvBQzQNjv4BqEDDJ9_sF444zRWXqB1SmsFZwd1Sd_c9n90A47eolVi8Një 48 vjeçar u kap nga kalimtarët e rastit në skenën e krimit dhe u arrestua nga policia në lidhje me sulmin në xhaminë e Finsbury Park të Londrës, shkruan The Telegraph.

Policia tha që asnjë i dyshuar në vendin e ngjarjes nuk është identifikuar apo raportuar në polici.

Vozitësi i furgonit – i përshkruar nga dëshmitarët si një burrë i madh i bardhë – u kap nga të pranishmit pas incidentit në Finsbury Park që po trajtohet si sulm terrorist.

Furgoni i përdorur në sulm, duket të jetë nga një kompani huazimesh e quajtur Pontyclun në Pontypridd të South Wales.

Kompania Pontyclun refuzoi që të japë deklaratë me arsyetimin se nuk dinë asgjë për momentin.

Telegraph-Fol Tash

Postime te ngjajshme