ISIS ekzekuton pengjet në një provincë të Sirisë

is-650x358Militantët e ISIS-it apo të ashtuquajturit, Shtetit Islamik, kanë ekzekutuar një djalë të ri i cili ishte kidnapuar në mesin e shumë njerëzve në periudhën e ekzekutimeve të shumta në një provincë të Sirisë, raportoi një grup monitories.
Ky ekzekutim ngjalli frikën e të paktën 30 pengjeve të tjera, duke përfshirë fëmijë, shtoi Obsvervuesi për të Drejtat e Njeriut në Siri. Krejt kjo vjen pas dështimit të diskutimeve në mes të policisë radikale dhe qeverisë siriane për të evakuuar luftëtarët e ISIS-it

Më 25 korrik, ISIS ka zhvilluar një numër të madh sulmesh të koordinuara duke lënë të vdekur më shumë se 200 persona.

Postime te ngjajshme