Hoxhollarët që këndonin mevludin ishin aktivistë të avancimit kombëtar

RV7084_ArticoloHoxhollarët që këndonin mevludin ishin aktivistë të avancimit kombëtar imam efendija paska shkruar për Mevludin dhe paska thënë: ” Ishalla mos po fitojmë naj pavarësi edhe na këtu,, sikur Shqipëria dhe Kosova që e fituan Pavarësinë me Mevluda ” !!!

I themi: – Po, Shqipëria në aktin e pavarësisë dhe ngritjen e flamurit gati gjysma e antarëve ishin hoxhallarë, e të cilin ishin njerëz që e bënin Mevludin.. – Lidhja e Prizrenit ishte e udhëhequr nga njerëz hoxhallarë,, e që e bënin Mevludin.. – Edhe Pavarësia e Kosovës ishte e përkrahur nga Institucioni fetar në Kosovë,, e që e bëjnë Mevludin.. Pra,, ishin njerëzit e Mevludit faktor shumë të rëndësishëm edhe në këto proçese me rëndësi Kombëtare Shqiptare .

Imam Ragmi Destani

Postime te ngjajshme